13.10.2017

Selgunud on Eesti suurima ettevõtluskonkursi 2017. aasta tulemused.

Tänavu asetati mikroettevõtted väike- ja keskettevõtetega ühte tabelisse ning Rödl & Partner Audit OÜ ja Rödl & Partner OÜ platseerusid konkurentsivõimelisimate mikro-, väike- ja keskettevõtete  tabeli keskosasse, vastavalt 185. ja 216. kohale. Ainus tabelis Rödl & Partnerist eespool olnud audiitorfirma oli PricewaterhouseCoopers AS. 2017. aastal sai mikro-, väike- ja keskettevõtte seas konkurentsivõimelisima ettevõtte tiitli Hekotek AS ja suurettevõtete edetabeli esimese koha võttis taas Tallink Grupp AS.

Rödl & Partner Audit OÜ jõudis ka tänavu 50 konkurentsivõimelisima teenindusettevõtte hulka, jättes Rödl & Partner OÜ endast napilt tahapoole.

Ettevõtete konkurentsivõime edetabeli koostamise eesmärgiks on kaasa aidata Eesti ettevõtete konkurentsivõime tõusule ja koos sellega majanduse kiiremale arengule. See on edukate ettevõtete jaoks hea võimalus ennast avalikkusele tutvustada ja selle kaudu oma konkurentsipositsiooni kindlustada.

Eesti ettevõtete konkurentsivõime edetabeli ajalugu ulatub aastasse 2003, mil seda pingerida hakati Eesti Kaubandus-Tööstuskoja initsiatiivil koostama. Sellel aastal esitas oma andmed ja soovi konkursil osaleda 364 (2016: 436) ettevõtet.

Edetabelid ja lisainfo on saadaval: