Nürnberg, 23.06.2017: Nõustamis- ja auditeerimisettevõte Rödl & Partner võitis oma privaatpilve (private cloud) eest Digital Champions Award 2017 auhinna digitaalse kliendikogemuse (Digitales Kundenerlebnis) kategoorias. Selle auhinnaga premeerisid WirtschaftsWoche ja Deutsche Telekom teistkordselt väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete olulisimaid digitaalseid projekte.

„Me hindame autasustamist Digital Champions Award auhinnaga selge viitena, et oleme oma edusammudega digitaliseerimises – eelkõige selles, mis puudutab selget klientidele orienteeritust – õigel teel,” lausus Rödl & Partneri juhatuse esimees prof dr Christian Rödl.

Hindamise aluseks on võetud St. Galler House of Digital Businessi mudel, mida St. Galleni ülikool ja École Polytechnique Fédérale de Lausanne auhinna jaoks väheke muutsid.

Digitaalse kliendikogemuse kategoorias pöörab žürii oma tähelepanu kliendile orienteerituse kvaliteedile, mida mõõdetakse kõrgete digitaalsete standardite järgi. Rödl & Partner veenis iseäranis oma privaatpilve abil tundlike kliendiandmete edastamise ja töötlemisega: „Kliendiplatvormiga demonstreerib Rödl & Partner, kuidas keskendutakse klientide vajadustele ja tugevdatakse seega enda positsiooni konkurentsis,” selgitab žürii oma hinnangus. Privaatpilve saab hõlpsasti ja intuitiivselt kasutada ka teel olles.

„Enda väljatöötatud pilvelahendusega, ja ka muutes oma teenused paremini kättesaadavaks, liigume me oma klientidele lähemale, ” ütleb Martin Wambach, kes juhatuse liikme ja partnerina vastutab muu hulgas Rödl & Partneri ülemaailmse IT eest ja digitaalvaldkonna juhtivametnikuna digitaalse tegevuskava eest. „Me usume, et digitaliseerimine peab teenima inimest, mitte vastupidi. Seetõttu keskendume me ka oma digitaalsete pakkumiste puhul järjekindlalt inimestele – oma klientidele ja töötajatele. Vahendid nagu privaatpilv on tööriist, mille abil muuta oma väike- ja keskmise suurusega ettevõtjatest partnerite elu iga päev natuke lihtsamaks.”

Rödl & Partner on möödunud aastatel teinud suuri investeeringuid teabejuhi Ingo Wolfi ümber kvalifitseeritud IT-meeskonna ülesehitamisse ja tehnilistesse uuendustesse – muu hulgas kontrollimismetoodika, kliendisuhtluse ja -koostöö ajakohastamisse, samuti pilvandmetöötlusega (cloud computing) seotud uute auditeerimis- ja nõustamistoodete väljatöötamisse.

Allikas: Rödl & Partner